graneberg

nu ska ja börja fixa mig för vi ska till graneberg, menna tavin och kanske sinit :)
runt 5 tiden ska jga åka ut till pappa och träffa dom där ute ska bli kul för har inte träffat dom på jättelänge pusss

läskigt

träffade menna och tavin vid skolan, vi satt där och chillade ett tag gjorde inget specielt sen så träffade vi killarna och dom va riktigt omogna pallade inte, så efter ett tag så gick dom och vi me. efter ett tag så träffade vi sham som satt me oss och pratade lite :), sen kom en kille som va helt hög :o läskigt, han pratade lite me sham och sen gick han till killarna som satt en bit bort han började prata me dom och sen tar han upp sitt baisbollträ (vet inte hur de stavas) och började springa mot dom och då sprang vi me.
sen gick vi till fritidsgården och va där och alla killar gick ut och letade, dom sa att de va 2 eller 3 killar och en av dom hade en pistol :O så vi satt utanför ftg och väntade lite men dom kom aldrig. läskig dag


;)

hejsansvejsan :)
snart ska jag gå ut och dtäffa menna sen blir de väll att dom andra komme rut oxå :D  hörs sen puss

:)

vaknade runt 12 idag och så ringde jag menna vi bestämmde att vi skulle till stan :)
fixade mig och sen träffade jag menna i skolan kl 1, cycklade ner och tittade runt lite.
de va nån tävling som  vi va me på de va typ att man skulle skriva ett sms snabbast hahah för mig gic de inte så bra gav upp :$, menna va riktigt duktig faktiskt ;) runt halv 3 så gick jag till sjukhuset och tog spruta det va den sista nu sköönt att de är över :) sen va de direkt upp på gränby c och träffade menna och sinit gick där och tittade lite, vi köppte en kladdkaka som vi delade på gottgott :D
sen hem och städade. vi får se vad jag ska hitta på sen puss



gina- 64.50kr


gina- 49.50kr

hahah klantig

nu är jag hemma :) de är ju skit varm :o
haha igår när vi va på väg hem så stannade vi vid statiol för vi skulle tvätta bilen och då går alla ut ur bilen och sen ska my gå in igen och då märkte hon att de va låst :o haha ja och nycklarna va i, nån hade råkat kommit åt knappen när man stännger dörrarna så låser den sig.
så jag och m sprang in i max och frågade om man kunde få låna telefonen :P och själklart fick man de, och sendan kom allan hahah sen åkte vi hem och sov.

sitter i bilen

hejhej nu sitter jag i bilen och har ganska tråkigt så tog upp datan kommer nog hem runt 12 ikväll;)
idag har jag bara solat och badat, RIKTIGT SKÖÖNT :D  nhu känns de verkligen som sommar!
juste för nån timme sen så gick min comviq komis ut (känns inte som de bästa) för då kan man inte underhålla sig med att smsa :).
imorgon runt 10 så ska jag till sjukhustet och ta sista sprutan fett glad över att de är den sista för jag verkligen HATAR sprutor :O. men nu ska jag väll försöka göra nått kul kanske läsa lite bloggar puss


en lite bild på mig för youcam funkade inte ;D

varm dag eller vad :o

igår natt hörde jag nån som stod och borstade tänderna när jag låg i soffan och alla sov :O de va skiiit läskigt!
men kunde somna iaf eter ett tag :)
idag har jag inte gjort så mkt först va jag och badade i järvsö eller nått och de va verkligen skiit varmt tror de va runt 40 grade i solen :o, sen åkte vi och åt på nån resturang de va skiit gott :D men ändå ganska långtråkigt men efter vi hade ätit klart så gick vi ut och satte oss och då såg man FINFINA killar som jag och my satt och tittade på :Dhahah.
nu har vi precis kommit hem och kanske ska köra lite kubb :) kommer hem imorgon på kvällen tror jag längtar faktiskt lite puss på er alla.


lite shopping

hejhej, idag har jag vart och hälsade på min gammla dagmammas dotter trevligttrevligt ;) efter de så åkte vi och bada och solade skiiit fint väder ju :D
runt 3 åkte jag my morfar till nån stad komme rinte ihåg va de heter men där shoppade man lite smått och sen hem igen och åt smörgårdstårta för mattias fyllde år och då firade vi honom lite ;).
runt 20.30 så åkte vi in och lämnade mamma på min morbrors resturang och nu har vi precis kommit hem och snart ska nog jag och my titta på en film :)

de va värsta rean på gina :D


linne från gina- 64.50kr


body från gina- 64.50kr


jensleggings från gina-149.50 kr


:´(

hejhej kl 7 idag gick jag upp och började fixa mig och packade, runt 8 åkte vi till ljusdal och skulle säga hejdå till gammelfarmor. de va nog de hemskast jag sett :o. sedn åkte hon iväg i graven :( men trots allt så levde hon i 91 år.
sedan gick vi upp till gammelmorfar han är 97 år och mår bra fast riktigt senil men han är lika rolig som vanligt så satt vi me han ett tag och skojjade ;). efter de åkte vi till morfar och åt och sedan till dollarstor :D bäsa affären
sen hem och åt

<3



tack för att ni är världens bästa tjejer <3

mys dag :D

idag va jag i graneberg och chillade och badade iskallt i vattnet :s
fasts så tuffa som jag och tavin är så badade vi ;D vi hade de väldigt chill ändå :) när vi åkte hem så bestämmde vi att de skulle bli jordgubbar me smält chocklad åhhhhhh va gott de va :D måste bara göras om.

Grattis till rasmus som fyller år till han :D
och vila i frid gammelfarmor hoppas du får de bättre däe uppe <33


 










i´m back

tjenare nu har jag skaffat en blogg igen min andra va helt sämst hoppas den här blir bättre :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0